Bridget Maasland kraakt collega af: "Dat was echt heel pijnlijk"

Bridget Maasland
Bridget Maasland Foto: © BSR Agency

Onlangs heeft Leonie ter Braak haar debuut bij RTL gemaakt met het programma Blow Up. De kijkcijfers hiervan waren erg slecht en Bridget Maasland vindt dat haar collega-presentatrice beter voor iets anders had kunnen kiezen.

Dat geeft Maasland aan bij De BLVD Podcast. "De eerste aflevering van Blow Up was de eerste klus natuurlijk voor Leonie [ter Braak] bij RTL. Leonie behaalde slechts - oeh, dat was wel echt heel pijnlijk - 352 duizend kijkers. Kunnen we dit dan helemaal op het mooie weer afschuiven en op het Pinksterweekend?"

Volgens Maasland valt ook RTL zelf veel te verwijten. "Ik vind ook, als ik daar al iets van mag vinden, dat het vanuit RTL misschien niet de allerslimste zet is om dit als eerste te doen. Volgens mij, bij de heren van Vandaag Inside vertelde ze: ‘Ik wil zo graag inhoudelijke programma’s maken.’ En dat kan je prima een Blow Up daarnaast doen, tuurlijk. Maar misschien was het niet handig om dit als eerste te brengen."

Journalist Rob Goosens is het hiermee eens. "Ja, goed punt, ook omdat je ziet dat ze er nu een beetje belachelijk om wordt gemaakt. (...) En dan heb je pech met het goede weer in een lang vrij weekend. En dan heb je ineens een soort van flop."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties