"Brobbey schopte hem zelf tegen zijn hoofd, een zware overtreding"

Brian Brobbey en Etienne Vaessen komen in botsing
Brian Brobbey en Etienne Vaessen komen in botsing Foto: © Orange Pictures

Brian Brobbey kwam afgelopen zaterdag hard in botsing met RKC Waalwijk-doelman Etienne Vaessen. De Ajax-spits liep bewust door op de keeper, zo meent voormalig spits Harry van der Laan.

"Iedereen had het over een ongelukkige botsing, maar dit heeft niets met een ongelukkige botsing te maken", zegt Van der Laan bij FC Rijnmond. "Hij kan de keeper gewoon ontwijken. Hij kan over hem heen springen of hij kan er ruim omheen", zegt de voormalig voetballer.

Van der Laan, die eerder uitkwam voor Feyenoord, FC Den Bosch en ADO Den Haag, herkent de situatie uit zijn eigen carrière. "Ik heb dit tientallen keren meegemaakt. Normaal pakt de keeper de bal en spring jij eroverheen. Dat deed hij niet. Hij schopte hem zelfs tegen zijn hoofd nog even, kort. Dat is gewoon een heel zware overtreding. Hij wil hem niet doodschoppen, maar hij wil Vaessen wel pijn doen", oordeelt de oud-spits.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties