Chantal Janzen krijgt enorme kritiek: “Één keer en nooit meer!”

Chantal Janzen
Chantal Janzen Foto: © Orange Pictures

Chantal Janze, is terug met een nieuw programma genaamd “De Piano“. Het porgramma waar amateurpianisten de kans krijgen hun talenten te laten zien, werd met veel enthousiasme aangekondigd. De realiteit van de eerste aflevering lijkt echter niet aan de verwachtingen te voldoen. Kijkers vinden het helemaal niks.

Kijkers uiten hun teleurstelling op X: “De aankondiging en promotiefilmpjes van De piano hebben een totáál ander beeld geschetst dan de werkelijkheid. Missertje”.

Een ander zegt: “Zo jammer dat het geen spontane pianospelers zijn! Dan was het veel verrassender geweest!”.

Een ander vond het maar niks dat Chantal de presentatrice was: “En waarom niet Tijl Beckand als presentator? Die heeft daadwerkelijk iets met klassieke muziek,” suggereert een kijker, waarmee ze de keuze voor Chantal in twijfel trekken.

Weer een ander zegt: "@chantaljanzen wat is je programma slecht Het voldoet echt niet aan het verwachte format Slecht voor je naam Kijkcijfers zullen wel slecht zijn met alleen maar slechte reacties op X."

Een volger zegt: Ik kijk niet meer. Een keer en nooit meer!

Zullen de makers aanpassingen doen om het format te verbeteren, of blijft de show trouw aan het initiële concept? De tijd zal leren of “De Piano” het hart van de kijker alsnog weet te veroveren.

Lees meer:
0 reacties