Chantal Janzen verklapt pikant bedgeheim: "Vier keer per week?"

Chantal Janzen
Chantal Janzen Foto: © YouTube

Chantal Janzen is vaak erg druk met haar werk. Dan heeft ze niet zoveel tijd voor haar vriend Marco, die zichzelf maar moet vermaken. Ze zit dan in een zogeheten 'concentratiebubbel'. Janzen geeft in &C aan: "Dan ben ik er niet bij met mijn hoofd."

"Misschien is dat hetzelfde wat weleens over voetballers verteld wordt: geen seks voor een wedstrijd", stelt ze. "Alleen duren die wedstrijden bij mij wat langer dan negentig minuten. En als dat werkproject nou een maand duurt? Dan duurt het een maand. Bijvoorbeeld in de weken dat ik me voorbereidde op het Eurovisie Songfestival, toen werd er thuis vrij weinig ge-ding-a-dong'd. Ik doe het pas als het voor ons goed voelt en dat werkt voor ons. Een keer per maand? Prima. Vier keer per week? Prima."

Ook komen de kinderen wel eens binnen als er wordt gerampetampt. "Die jongens hebben het talent om op precies het verkeerde moment een nare droom te krijgen, of erger: slaapdronken de kamer binnen te wandelen op het moment suprême", besluit ze.

Al heeft ze ook juist wel eens wat aan een van haar slecht slapende kinderen gehad op dat gebied, vertelt ze. "Dat we elkaar midden in de nacht aankeken en dachten: nou ja, als we dan tóch wakker zijn..."

Lees meer:
0 reacties