Coldeweijer blijft volgers verliezen: "De juiste keuze gemaakt"

Yvonne Coldeweijer
Yvonne Coldeweijer Foto: © BSR Agency

Yvonne Coldeweijer schudde de showbizz op met haar entree als juicekoningin. Nu haar kanaal achter een betaalmuur zit is er een stuk minder belangstelling. 

In haar Instagram-stories geeft ze uitleg. "Heel veel mensen vinden het natuurlijk zonde of hebben zoiets van: waarom moet ik ineens betalen voor het werk dat jij al drie jaar lang gratis doet?", opent ze aldaar. "Snap ik. Ik vind het logisch, maar ja… Voor mij was gewoon de tijd nu aangebroken. Ik had zoiets van: dit past nu beter in mijn leven zo en ik ben heel erg blij op dit moment."

"Ja, het is natuurlijk ook de vraag van: goh, wil je liever heel veel volgers of wil je nog steeds heel veel volgers en ook nog geld ermee verdienen? Ja, dat was een beetje mijn afweging." Achter die keuze staat ze dan ook. "Ik heb zeker de juiste keuze gemaakt."

Coldeweijer leeft een rustiger leven. "Ik heb te vroeg gepiekt denk ik. Ik werk al vanaf mijn 18e ofzo. Ik heb veel ondernemingen gehad, in musicals gespeeld. Alles wat ik vroeger wilde, zoals ook kinderartiest worden, is al uitgekomen, omdat ik al heel oud ben. Mijn doel voor nu is dus een beetje chill, een beetje genieten van het leven en nieuwe dingen proberen."

Lees meer:
0 reacties