Collega's Shownieuws rampetampen in kast bij feestje: "Ze zijn betrapt"

Tooske Ragas als ambassadeur van Stichting DON
Tooske Ragas als ambassadeur van Stichting DON Foto: © Stichting Diabetes Onderzoek Nederland

Een feestje van het tv-programma Shownieuws is volgens presentatrice Airen Mylene fors uit de hand gelopen. Twee van haar collega’s zijn betrapt tijdens het rampetampen.

Mylene legt op de radio bij 538: "Er is een werksituatie geweest. We hadden een feestje gehad, een Shownieuws-feestje, maar ik ben daar niet bij geweest en ik heb tóch ergens altijd een beetje FOMO, dus ik wil gewoon weten: is er nog iets gebeurd op dat feestje? Dus ik op een gegeven moment een beetje gaan vragen en nu blijkt dus dat twee mensen het héél gezellig met elkaar hebben gehad. We weten dus niet wie, maar mijn reactie was: 'Wie?!' Het blijkt dus dat twee mensen een kast in zijn geweest en het gezellig hebben gehad daar, maar ze zijn betrapt."

Wie het precies waren, is niet duidelijk. "Het zijn verschillende niveaus, die hebben met elkaar het… Ja, ja… Zo interessant, maar ik kreeg er niet uit wíe. Ja, dan moet je mij hebben, dan ben ik wel echt nieuwsgierig", aldus Mylene.

De namen van Tooske Ragas, Dyantha Brooks en Manuel Venderbos blijven over. Bronnen van Juice Channel denken dat het Ragas wel eens kan zijn, terwijl Brooks zelf reageert. Ik heb ieder Talpa-feestje het afgelopen jaar gemist, dus hou mij alsjeblieft uit deze narigheid. De reden dat ik nooit naar dit soort feestjes ga. Happily married en met niemand te betrappen behalve mijn man", aldus Brooks.

Dyantha Brooks en de reactie van Juice Channel
Dyantha Brooks en de reactie van Juice Channel Foto: © SBS 6/Mediacourant
Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties