"Dan heb je nog de buitencategorie en dat is: Hélène Hendriks"

Hélène Hendriks
Hélène Hendriks Foto: © Orange Pictures

Hélène Hendriks is in de prijzen gevallen. De presentatrice heeft een AD Media Prijs gewonnen.

"Nou zijn er mensen op de televisie, die doen één ding heel erg goed. Je hebt mensen die in één genre bepaalde dingen goed doen en je hebt alleskunners. En dan heb je nog de buitencategorie en dat is: Hélène Hendriks", is presentator Manuel Venderbos lovend in de AD Media Podcast.

"En wij van de Media Podcast zijn stiekem een beetje verliefd op Hélène en daarom verdient ze een prijs: ‘Ons favoriete duizenddingendoekje’", lacht Venderbos. Hendriks reageert: "En dat klopt ook, ‘duizenddingendoekje’. Dat werd natuurlijk al een keer eerder genoemd, omdat ik verschillende dingen doe, zoals: HLF8, Vandaag Inside, voetbal en noem allemaal maar op."

"En dan ben je een beetje het ‘duizenddingendoekje’. Maar er is niks negatiefs aan. Want ik krijg een prijs mee en heb hartstikke leuk werk", is ze blij. Voorlopig denkt Hendriks dan ook nog niet aan stoppen: "Ik heb altijd gezegd dat sport en daar hoort voetbal natuurlijk voor een heel groot gedeelte bij, hetgeen is wat ik het allerleukste vind om te doen. En dat hoop ik heel lang te kunnen blijven doen. En we kijken wel wat voor mogelijkheden er zullen aandienen."

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties