Dani Alves feest vlak na vrijlating: "Tot vijf uur 's ochtends"

Dani Alves verlaat de gevangenis nadat zijn borgsom is betaald
Dani Alves verlaat de gevangenis nadat zijn borgsom is betaald Foto: © BSR Agency

Dani Alves maakte furore als voetballer, maar is keihard van zijn voetstuk gevallen. De voormalig Braziliaans international is in Spanje veroordeeld tot een celstraf van 4,5 jaar en een boete van 150.000 euro, nadat hij schuldig werd bevonden aan verkrachting.

De voormalig vleugelverdediger van onder meer FC Barcelona was het echter niet eens met het vonnis en besloot in beroep te gaan. Alves kreeg een borgsom te horen van liefst één miljoen euro, welke inmiddels is betaald. Hierdoor kan de oud-voetballer zijn hoger beroep in vrijheid afwachten.

En daar geniet de Braziliaan optimaal van, zo meldt het Spaanse Sport. Alves zou vanuit de gevangenis rechtstreeks naar zijn woning in Esplugues de Llobregat zijn afgereisd en hij zou deze woning sindsdien niet meer hebben verlaten. Wel zouden twee vrienden op maandagavond bij het pand zijn gearriveerd. Vragen wilde het duo niet beantwoorden, maar er zou tot 05.00 uur 's ochtends muziek hebben geklonken.

Een dag later zou het opnieuw feest zijn geweest in het huis van de gevallen voetballer. Vader Domingos Alves da Silva was namelijk jarig. "De familie vierde zijn verjaardag in een restaurant in Barcelona, maar later werd het feest met een aantal naaste vrienden voortgezet in het huis van de voetballer", aldus het medium.

Lees meer:
0 reacties