Dave Roelvink wil bewijzen dat hij clean is: "Ga in potje plassen"

Dave Roelvink
Dave Roelvink Foto: © BSR Agency

Er is momenteel een harde strijd gaande tussen Dave Roelvink en Yvonne Coldeweijer. Laatstgenoemde beweert dat Dave nog steeds aan het afkicken is. Dit wordt echter door hemzelf ontkend.

Op Instagram maakte Roelvink in één video gehakt van Coldeweijer. De Juicekoningin had namelijk ook nog gezegd dat Dave het leven van zijn ex-vriendin Jazzlynn zuur zou maken. Ook ontkent hij weer aan drugs en alcohol te zitten. Hiervoor zet hij echter zwaar geschut in. Hij zal het bewijzen met een bloedtest, vertelt hij. Ook geeft Dave aan dat hij en Jazzlyn goed met elkaar omgaan.

Daarnaast zal Dave niet alleen een bloedtest laten doen. Ook zal hij als bewijs zijn urine laten testen. "Blijkbaar is een bloedtest niet goed genoeg, dus dan ga ik ook maar in een potje plassen." Ook zal Dave ervoor zorgen dat de test eerlijk verloopt. "Ik zal zorgen dat het een video is waar niet in geknipt is, waarin je duidelijk ziet dat er geen chantage is."

Toch is dit voor Yvonne niet genoeg om de zoon van Dries Roelvink te geloven. "Dave zat vorige week nog in een retreat in Duitsland (gehoord dat hij dit moest van zijn omgeving), dus niet heel gek dat hij nu net toevallig clean lijkt."

Wel geeft de juicekoningin aan dat ze een ander soort bewijs wel zal geloven. "Als je echt wil aantonen dat je clean bent, doe je een haartest. Daarmee is drugs twee maanden terug te vinden. Of volgende keer even na het uitgaan testen. Ik geloof het dus nog steeds niet, sorry! Maar de tijd zal het leren. Dat is altijd met mijn juice."

Lees meer:
0 reacties