Dave Roelvink woest op Coldeweijer: "Ben niet een of andere clown"

Dave Roelvink is na zijn moeilijke periode weer helemaal rustig. Hij kickte in Zuid-Afrika af van drugs en besloot zijn leven te beteren.

Toch haalt Yvonne Coldeweijer hem flink door de mangel. De juicekoningin claimde dat Dave 'weer iedere dag laveloos is, zijn ex-vriendin Jazzlyn lastigvalt en geen rode cent meer over heeft'. In een emotionele Instagram-video reageert de Roelvink-telg nu op al die aantijgingen.

Dave zegt: "Normaal laat ik dit soort dingen gaan en dat ga ik na vandaag ook weer gewoon doen. Maar na zoveel leugens, het betrekken van mijn (gebroken) gezin, bedrijven, en dat zelfs RTL Boulevard vanochtend voor de deur stond bij de moeder van mijn kind om verhaal te halen (zij heeft hun ook te woord gestaan), reageer ik voor één keer."

Hij vervolgt: "Ik ben niet een of andere clown die achter de schermen ondertussen gewoon aan het drinken of snuiven is, maar op beeld doet alsof hij mensen wil helpen. Dat is niet wie ik ben." Om te bewijzen dat hij clean is gaat Dave een bloedtest laten doen, de resultaten zal hij later deze week op zijn Instagram Story delen. We zijn benieuwd!

Lees meer:
0 reacties