De Bever onthult avontuurtje: "Had het nooit met een vrouw gedaan"

John de Bever
John de Bever Foto: © Pro Shots

John de Bever heeft vroeger het bed gedeeld met Anny Schilder, dit vertelt de zanger bij Veronica Offside. Volgens De Bever was dit een luidruchtig avontuurtje.

“Ik zal het verhaal even vertellen”, begint De Bever. “Anny was en is een vriendin van mij. We waren op stap geweest en ik sliep bij Anny. Maar ik had het nog nooit met een vrouw gedaan. Allebei dronken zei ze ineens: ‘John, zullen wij het een keer doen?’.”

“Ik denk: ja vooruit, doe maar”, vervolgt hij. “We zijn naar boven gegaan, ik weet niet of het gelukt is maar ze ging wel flink tekeer. Ik liep de volgende dag naar buiten en ik kreeg allemaal applaus van de mensen die haar allemaal hadden horen roepen.”

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties