"De Mol wordt natuurlijk wel verdacht van poging tot doodslag"

Johnny de Mol
Johnny de Mol Foto: © Pro Shots

Emma Wortelboer is de eerste bekende Nederlander die aangeeft niet meer aan te willen schuiven bij Johnny de Mol. Ze vindt de beschuldigingen die er zijn geuit richting Johnny te heftig om nu bij hem als tafelgast aan te treden: "Je zit natuurlijk wel bij iemand die wordt verdacht van poging tot doodslag."

In De Telegraaf viel vorige week al te lezen dat de redacteuren van HLF8, het programma van Johnny de Mol, steeds meer problemen hebben om gasten aan tafel te krijgen. Onder meer Fidan Ekiz en Catherine Keyl zouden zijn afgehaakt. Emma Wortelboer was gevraagd om tijdens de avond aan te schuiven waarop Johnny was beschuldigd, zo vertelt ze bij Media Inside. “Ik dacht, ja dan kan ik wel gezellig een beetje over het Songfestival gaan praten, maar dat is toch in één keer een heel beladen ding geworden daarzo", zo redeneert Wortelboer, "ik voel me daar gewoon niet prettig bij. Ik dacht: dan moet ik daar een beetje zo de roze olifant in de kamer gaan vermijden."

Britt Dekker was ook te gast bij Media Inside maar hield zich opvallend stil tijdens dit onderwerp. Dit is niet zo verwonderlijk gezien Britt Dekker op goede voet leeft met de familie De Mol en nog steeds terugkeert als sidekick van Johnny bij HLF8.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties