De Munk, Steenwijk én Luske samen op podium: "Mooi koppeltje"

Samantha Steenwijk
Samantha Steenwijk Foto: © Orange Pictures

Als je niet beter zou weten, zou je haast denken dat het om een eerbetoon aan Yvonne Coldeweijer of Roddelpraat ging. Zaterdagavond was er in Maassluis een muziekavond met Samantha Steenwijk, Charly Luske en Danny de Munk. De aanwezigen reageerden lachend op de komst van de zangers, die de afgelopen tijd veel in het nieuws waren, maar niet vanwege de zangkwaliteiten.

Martin van Zweden, de drijvende kracht achter de Maassluise Megaweek was vooral bang voor afzeggingen van de artiesten, zo laat hij weten in Het AD: “Charly komt hier al jaren, maar je wil het toch zeker weten. Anders moeten we iets anders verzinnen. Je wil de mensen, duizend man hè, niet teleurstellen. Hij had wat privéproblemen, maar ja, hij zou komen”.

Het is louter toeval dat de drie vocalisten, die de laatste weken in de schijnwerpers van de juicekanalen staan, te samen op het programma stonden. Van Zweden legde de artiesten drie jaar geleden al vast, maar corona zorgde er voor dat de boel steeds uitgesteld moest worden. "Dan hebben we toch een mooi koppeltje bij elkaar?” lacht van Zweden. "Had je dit kunnen bedenken? Maar even serieus, wij zijn hier niet om te oordelen of veroordelen, we willen een feestje vieren.

Charly Luske had erg veel zin in de avond: “Dit is de zesde, zevende keer. Het voelt hier als thuiskomen. Een van de eerste optredens na de roerige tijd van de pandemie.” Toch ging het er niet van komen. Door een technisch mankement zijn de muzikanten van Charly niet in staat om te spelen, zodat het optreden van Luske in het water valt.

Afgelopen weken onthulde Roddelpraat dat Charly Luske relatieproblemen zou hebben met zijn wederhelft. Yvonne Coldeweijer openbaarde geruchten rondom grensoverschrijdend gedrag waaraan Danny de Munk zich in het verleden zou hebben schuldig gemaakt. Samantha Steenwijk kwam op hetzelfde platform ook in het nieuws nadat Coldeweijer aangaf dat de Haagse zangeres illegale dieetpillen zou gebruiken om af te vallen.

Lees meer:
0 reacties