"De ravage in Groningen daar heeft Dick Benschop ook debet aan"

Johan Derksen wijst
Johan Derksen wijst Foto: © Pro Shots

Johan Derksen vindt het terecht dat Dick Benschop is opgestapt als directeur van Schiphol. De chaos op het vliegveld komt door Benschop, vindt Derksen.

“Benschop was een hele zwakke politicus. Die is door Wim Kok bij Shell naar binnengeduwd. Dan had Wim Kok een spion en wist hij precies wat er bij Shell ging gebeuren. En toen is hij naar Schiphol gegaan”, begint Derksen bij Vandaag Inside.

“Wouter Bos zou eerst de baas worden van Schiphol, maar die haakte af. Toen dachten ze ‘dan sturen we die lul erheen’", vervolgt Derksen. "Maar kijk: de ravage in Groningen daar heeft deze man ook debet aan. Nu maakt hij een chaos van Schiphol en dan moet je je consequenties nemen.”

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties