De Vries over misstanden NOS Sport: "Je gaat aan jezelf twijfelen"

Bij 'Jinek' ging het dinsdagavond uitgebreid over de misstander die zich achter de schermen van NOS Sport hebben afgespeeld. Voormalig wielrenster Marijn de Vries (44) deed, na haar aangrijpende column, haar verhaal en legde uit waarom ze er nu pas mee naar buiten is gekomen.

De Vries schreef in haar column over haar ervaring met een collega bij 'De Avondetappe, die in de auto ongepaste verhalen met haar deelde en ongepaste opmerkingen over haar maakte. De oud-wielrenster trok meerdere keren aan de bel bij de NOS, maar er werd niks mee gedaan. De Vries heeft daardoor ook zo lang gewacht met het naar buiten brengen van haar verhaal.

"Je gaat vooral aan jezelf twijfelen", zegt De Vries bij Jinek. "Misschien valt het allemaal toch wel mee. Ik wist ook niet zo goed wat er nu precies gebeurd was. Pas na de onthullingen over The Voice of Holland vielen de puzzelstukjes voor mij in elkaar. Dat ik dacht: what the fuck, zo is het bij mij ook gegaan. Maar als je één puzzelstukje bent, kun je niet de hele puzzel overzien."

Er kwam uiteindelijk honderd soortgelijke meldingen binnen bij NOS Sport. Daarom was dit voor De Vries het juiste moment om haar verhaal naar buiten te brengen. "Want nu pas ben ik geloofwaardig. Er ligt nu echt bewijs op tafel en ik ben niet de enige. Nu sta ik gewoon sterk genoeg om dit te doen", aldus De Vries.

Lees meer:
0 reacties