Demi de Boer niet meer met Ronnie Flex: "Kostte me veel kracht"

Ronnie Flex en Demi de Boer
Ronnie Flex en Demi de Boer Foto: © Instagram Demi de Boer

Demi de Boer (27) vertelt in 'Kek Mama' openhartig over haar huidige relatiestatus met Ronnie Flex (31), de twee zijn uit elkaar en gaan beiden hun eigen weg.

In Kek Mama zegt ze: "In het verleden bleef ik weleens te lang in een relatie hangen, omdat het makkelijker was om te blijven dan om te gaan. Als er een kind in het spel is, wordt het nog ingewikkelder. Het kostte veel kracht om die beslissing te nemen, maar ik wist dat ik het moest doen. Het moment dat ik echt inzag dat ik niet meer gelukkig was in mijn relatie, wist ik één ding heel zeker: ik wil geen chagrijnige, ontevreden moeder worden voor mijn dochter. En zodra ik niet lekker in mijn vel zit, heeft dat zijn weerslag op haar en dat kan niet de bedoeling zijn."

Toch kan het ook nog goed komen tussen de twee. "We houden nog altijd veel van elkaar, maar het is gewoon... complex. We hebben nooit hardop uitgesproken dat we de handdoek volledig in de ring gooien, dus in theorie is het niet uitgesloten dat we ooit weer samenkomen, maar op dit moment zijn we allebei heel gelukkig met hoe het gaat."

Lees meer:
0 reacties