Dennis Schouten verklapt bron vieze verhalen over Marco Borsato

Dennis Schouten
Dennis Schouten Foto: © Instagram Dennis Schouten

Dennis Schouten heeft in zijn boek onthuld wie de bron is van de vieze verhalen over Marco Borsato. Niemand minder dan Jan Versteegh zou als eerst met de verhalen naar buiten zijn getreden.

Dennis en Jan Roos waren op 31 augustus 2021 aanwezig bij de première van de Netflix-serie La Casa de Papel. "Voorafgaand aan het feest in Hotel Indigo in Den Haag werden we aangeschoten door een grote ster van SBS", schrijft hij in zijn boek. Diegene zou dus Jan Versteegh zijn.

Daarna vertelt Dennis wat Jan hem zei. "Wanneer gaan jullie nu eens iets doen met dat Marco Borsato-verhaal? Hij heeft zich vergrepen aan een jonge meid. Meerdere mensen praten erover, maar niemand durft het naar buiten te brengen. Het gaat al langer rond en het wordt tijd dat het naar buiten komt."

"Hij vertelde me niet van wie hij het had. Maar Versteegh werkte toen al een tijdje voor Talpa en je kunt wel nagaan dat hij in iedere hoek van medialand wel iemand kent. Zo kwam het bericht ongetwijfeld bij hem terecht. En via hem dus bij mij", aldus Dennis.

"Ik geef nooit mijn bronnen prijs, maar Jan Versteegh verdient een groot compliment als klokkenluider van deze walgelijke misstanden rondom Marco Borsato." De informatie was betrouwbaar genoeg, zo meent Dennis. "Ja, want kort daarna hoorde ik van een RTL-ster dat John van den Heuvel onderzoek aan het doen was in deze zaak. Ik dacht: als híj onderzoek doet, dan moet het dus waar zijn."

Lees meer:
0 reacties