Derksen en Gijp in verhitte discussie: "Je lult uit je nek"

Een WK is geen WK zonder een talkshow van Johan Derksen en René van der Gijp. In het nieuwe programma de Oranjewinter werd gesproken over de controversie rondom ex-DWDD-presentator Matthijs van Nieuwkerk die zijn werknemers achter de schermen op heftig wijze uitkafferde.

Gijp noemt hem onder meer een 'gek' en een 'patiënt'. "Vernederen is het ergste wat er is", aldus de analist. Zijn collega Johan Derksen is het niet geheel eens met de uitspraak van zijn collega. "Ik denk als jij zou gaan kijken in de gewone maatschappij, dan kom je heel veel patiënten tegen." Daar kan Van der Gijp zich wel in vinden. "We zijn eigenlijk allemaal een beetje patiënt, maar de één is dat wat meer dan de ander."

Van der Gijp vergelijkt het met het vertrek van Hans Kraay junior en Jan Boskamp, nadat Vandaag Inside een dagelijkse talkshow ging maken. "Wij hebben ook woorden gehad over de manier waarop jij met Hans en Jan bent omgegaan. Toen heb ik wel tegen je gezegd wat ik er van dacht. Dan kan je naar huis rijden en denken 'je lult uit je nek', maar dat interesseert me geen reet. Ik zeg wel wat ik er van denk", aldus de oud-profvoetballer.

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties