Derksen fileert harde kern Ajax: "Hebben geen recht van spreken"

Johan Derksen
Johan Derksen Foto: © Pro Shots

Johan Derksen heeft geen goed woord over voor de supporters van Ajax die zondagmiddag vuurwerk op het veld gooiden, waardoor de wedstrijd tegen Feyenoord gestaakt werd. Woensdagmiddag werd het restant van de wedstrijd ingehaald.

Derksen stelt bij Vandaag Inside dat het wangedrag van de voetbalsupporters hard bestraft moet worden. Femke Halsema, burgemeester van Amsterdam, opperde om vanaf nu netten op te hangen, beter te fouilleren én om een meldplicht in te voeren voor mensen met een stadionverbod.

"Ik was het voor het eerst in mijn leven met haar eens", stelt Derksen, die vindt dat de F-Side 'zichzelf overschat'. "De KNVB nam een beslissing en dan krijg je een officieel persbericht dat ook de supporters er tegen zijn. Die hebben even geen recht van spreken."

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties