Derksen gefileerd: "Heb je dan echt helemaal geen hersens?"

Johan Derksen
Johan Derksen Foto: © BSR Agency

Frits Barend walgt van Johan Derksen en de manier waarop hij over zijn dochter Barbara Barend spreekt. De televisiepersoonlijkheid vond Barbara nogal aanstellerig overkomen over de situatie in Israël.

"Ze was nergens bang voor, maar als het over Israël of over Jodenproblemen ging, werd het plotseling een hysterica. Dan sloeg ze door. Zij heeft helemaal niet meegemaakt om haar koffers te pakken. Het wordt een beetje theatraal gebracht… Ik zet er echt mijn vraagtekens bij", sprak Derksen onder meer in de uitzending van Vandaag Inside.

Misselijkmakend is het oordeel van Frits Barend in Nieuwe Revu. "Ik was vooral verbaasd over de zelfingenomenheid. Heb je dan echt helemaal geen hersens? Dat is het enige wat ik denk. Wilfred Genee wilde het fragment graag laten zien, mede omdat hij zelf zo onder de indruk was. Hoe dom kun je zijn dat je zo reageert op dat prachtige statement van Barbara, dat je ook dat weer volledig op jezelf moet gaan betrekken", walgt hij.

"Het heet kroegpraat, maar het is wel heel gevaarlijke kroegpraat”, vervolgt Frits Barend. Bellen met Derksen zit er niet in. "Dat vind ik echt zonde van mijn tijd. Als het iemand is met wie ik het gesprek wil aangaan, dan doe ik dat, maar ik ga met een boomstam ook het gesprek niet aan. Dat heeft geen nut."

Lees meer:
0 reacties