Derksen haalt uit: "Daar worden homo's van flatgebouwen gegooid"

Johan Derksen wijst
Johan Derksen wijst Foto: © Vandaag Inside

Johan Derksen heeft nog altijd geen hoge pet op van de Oranje-internationals Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum. De twee voetballers cancelden de besnorde analist na diens uitspraken over Akwasi, maar verdienen wel hun geld met het voetballen in landen als Qatar en Saoedi-Arabië. Hypocriet, zo vindt Derksen.

"Wie in de voetballerij overleeft, kan alles aan", vertelt Derksen in Voetbal International. "Toen ik wat zei over die Akwasi, stonden de aanvoerder en vice-aanvoerder van Oranje op hun achterste benen. Kon allemaal niet volgens Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum, maar ik zie die Van Dijk wel met volle borst het Wilhelmus zingen in Qatar, zoals hij dat straks ook doet in Saoedi-Arabië, waar een paar straten verderop homo’s van flatgebouwen worden gegooid."

De voormalig hoofdredacteur vindt het hypocriet dat de spelers wel voetballen in deze landen, maar zich kritisch hebben opgesteld tegenover de uitspraken van Derksen. "Wijnaldum verdient nu zijn geld al in dat land. Deze jongens mogen nooit meer hun mond opendoen, het zijn twee karakterloze sub-leden van de woke generatie, die willen deugen voor de bühne", aldus Derksen.

Lees meer:
0 reacties