Derksen haalt uit naar Noa Vahle: "Ik vind het heel onverstandig"

Johan Derksen
Johan Derksen Foto: © Pro Shots

Noa Vahle zal te zien zijn in de oudejaarsspecial van Ik Hou van Holland. Volgens Johan Derksen is de deelname van de presentatrice zeer onverstandig.

Normaal gesproken is Derksen erg te spreken over Vahle, maar dat was in de uitzending van Vandaag Inside van dinsdagavond even anders. "Daar ben ik een beetje boos om geworden. Ik vind het heel onverstandig. Dat meisje is een natuurtalent, die kan zich redden, die gebruikt niet de naam De Mol maar die van haar daadwerkelijke vader, prima allemaal."

"Toen ging ze met een heel groot interview in het blad de LINDA. staan", vervolgt Derksen. Toen heb ik gezegd: ‘Dat is niet verstandig, Noa. In iedere krant kun je je laten interviewen, maar je moet niet in de LINDA. staan.'"

"Dan krijg je dat kleffe De Mol-gedoe weer, van: 'Die helpen elkaar. De Mol-kruiwagen.' En nu gaat ze met oudjaar in Ik Hou Van Holland staan met allemaal van die BN’ers die de hele avond schijtlollig staan te doen. Daar hoort zo’n jong meisje helemaal niet bij", aldus Derksen.

Lees meer:
0 reacties