Derksen hekelt Gijs Groenteman: "Heel arrogant en minachtend"

De relatie tussen de heren van Vandaag Inside en hun tijdelijke vervangers Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteboer wordt er deze dagen niet beter op. Sinds Marcel van Roosmalen te gast was bij de talkshow is de relatie ernstig vertroebeld.

"Als je hier zit, krijg je ook draaien om je oren”, weet Johan Derksen als geen ander. “Het is niet alleen maar schoppen uitdelen, daar moet je immuun voor zijn. Daar moet je je helemaal voor afsluiten. Als jij Gijs, Groenteboer noemt en hij gaat dan heel arrogant en minachtend over ons doen, dat is een hele kinderachtige jongen. Die twee schoppen de hele dag, iedereen maken ze met de grond gelijk. Ze moeten leren dat er weleens iemand terugschopt. Dat zijn ze niet gewend. Dan zijn het nog geen volwassen mensen in de tv-wereld. Ze hebben zich echt als kleuters gedragen. René had een spontane woede-uitbarsting. Inhoudelijk had hij honderd procent gelijk."

“Het was een valide punt", zegt Özcan Akyol (Eus red.) "Ik hoorde drie maanden geleden ook dat jullie werden aangesproken op mijn taalgebruik. Ik snap niet waarom jullie daarop werden aangesproken. Maar het is wel kinderachtig om dat te ontkennen."

Lees meer:
0 reacties