Derksen hekelt uitspraken Jan Slagter: "Dit heeft iets denigrerends"

Johan Derksen hekelt de denigrerende manier waarop Jan Slagter spreekt over de kijkers van Vandaag Inside. De omroepbaas van Omroep MAX laat zich in het programma De Nieuws BV op NPO Radio 1 denigrerend uit over de kijkers van VI.

"Mensen die lager opgeleid zijn, de mensen die maatschappelijk teleurgesteld zijn, de afgehaakten zoals dat ook wordt genoemd, die vinden wel hun weg bij VI", aldus Slagter. Derksen reageert bij Vandaag Inside: "Dit heeft iets denigrerends. Omdat wij veel kijkers hebben zijn er veel mensen die dan zeggen: 'Ja, daar kijken alleen maar domoren naar', maar dat kun je niet maken tegen de mensen die op ons inschakelen."

Derksen vervolgt: "Er is ook helemaal nog nooit een onderzoek naar gedaan. Er klinkt een beetje jaloezie uit, van: 'Al die domoren kijken naar die klootzakken!' Hij laat zich een beetje kennen, hè, die Jan?", zo besluit Derksen

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties