Derksen hekelt uitspraken Jan Slagter: "Dit heeft iets denigrerends"

Johan Derksen hekelt de denigrerende manier waarop Jan Slagter spreekt over de kijkers van Vandaag Inside. De omroepbaas van Omroep MAX laat zich in het programma De Nieuws BV op NPO Radio 1 denigrerend uit over de kijkers van VI.

"Mensen die lager opgeleid zijn, de mensen die maatschappelijk teleurgesteld zijn, de afgehaakten zoals dat ook wordt genoemd, die vinden wel hun weg bij VI", aldus Slagter. Derksen reageert bij Vandaag Inside: "Dit heeft iets denigrerends. Omdat wij veel kijkers hebben zijn er veel mensen die dan zeggen: 'Ja, daar kijken alleen maar domoren naar', maar dat kun je niet maken tegen de mensen die op ons inschakelen."

Derksen vervolgt: "Er is ook helemaal nog nooit een onderzoek naar gedaan. Er klinkt een beetje jaloezie uit, van: 'Al die domoren kijken naar die klootzakken!' Hij laat zich een beetje kennen, hè, die Jan?", zo besluit Derksen

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties