Derksen hekelt weghalen omgekeerde vlaggen: "Heb er ook één hangen"

Friesland gaat de omgekeerde vlaggen langs de openbare weg verwijderen. Daar is het nu het moment voor, zo zegt gedeputeerde Avine Fokkens. Bij Vandaag Inside zijn ze het helemaal niet eens met de voorgenomen actie in Friesland.

"Ik heb er ook één hangen en ik vind het een hele vredige manier van protesteren", zo vertelt Derksen. "Ik doe dat uit een soort solidariteit met de boeren in mijn omgeving en uit onvrede over de totale chaos in Nederland waar ik tegen protesteer."

"Dit is heel erg onverstandig", reageert Job Knoester over het weghalen van de vlaggen. "Iedereen was boos op de boeren dat ze de wegen in de fik staken en aan het intimideren waren. Nu doen ze dit en dit is gewoon geweldloos. Geef die mensen de ruimte om te protesteren."

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties