Derksen helemaal klaar met Genee: "Dat vind ik zo ongeïnteresseerd"

Johan Derksen
Johan Derksen Foto: © YouTube Vandaag Inside

Johan Derksen is een beetje klaar met de onbeschoftheid van Wilfred Genee. De Snor ergert zich aan diens manier van omgang met anderen.

"Ik heb vandaag iets gelezen over jou en dat klopt", haalt Derksen het onderwerp aan in Vandaag Inside. "Jij hebt één hele nare, onbeschofte eigenschap. Één waar ik me aan stoor, de rest zie ik al niet meer", antwoordt Derksen. "Als wij zitten te praten, of we zitten in een vergadering, zit jij altijd op je telefoon. Dat vind ik zo ongeïnteresseerd."

"Dat deed je toen aan die talkshowtafel ook. Ga je naar voetbal zitten kijken", gaat Derksen verder. Angela de Jong noemde Genee 'gewoonweg gênant' in haar column in het Algemeen Dagblad. "Hoewel hij (Genee, red,) uitgebreid de gelegenheid kreeg om zijn radioprogramma 'The friday move' op BNR te promoten, gedroeg hij zich als een ondankbare, etterige puber", schrijft De Jong. "De eerste helft van de show zat hij doodleuk voetbal te kijken op zijn telefoon en de tweede helft speelde hij de succesvolle presentator van Vandaag Inside."

Lees meer:
0 reacties