Derksen helemaal klaar met Memphis Depay: "Met z'n rare haarband"

Johan Derksen
Johan Derksen Foto: © BSR Agency

Valentijn Driessen is wel klaar met het gedrag van Memphis Depay, die verontwaardigd reageerde op zijn wissel tegen Turkije.  Ook Johan Derksen doet een duit in het zakje en begrijpt er niets van.

Valentijn Driessen zag Memphis verontwaardigd reageren op zijn wissel tegen Turkije. Volgens de journalist van De Telegraaf is dat onterecht. "Natuurlijk. Dat is toch onbegrijpelijk. Als je het hele toernooi goed speelt, dan heb je recht van spreken. Hij heeft dat niet. Er moest wat gebeuren. Het zat helemaal dood."

Johan Derksen is dezelfde mening toegedaan. "Memphis parasiteert op een niet bestaande status. Ik kan me helemaal niet herinneren wanneer hij voor het laatst goed gespeeld heeft." Wel lijkt Memphis topscorer aller tijden te worden bij Oranje. "Omdat we ook weleens tegen Liechtenstein spelen. Dan schiet hij er vijf in. Het is eigenlijk begonnen toen Koeman hem in de spits zette, omdat hij zich te groot voelde om op linksbuiten te spelen. Tegenover andere spelers is het raar dat hij maar mag blijven falen. Met zijn rare haarband", besluit de kritische Derksen.

Lees meer:
0 reacties