Derksen hoort domste opmerking van het jaar: "Eigen rotzooi opruimen"

Aan de tafel van Vandaag Inside is met grote verbazing kennisgenomen van de opmerking van Mark Rutte dat ze een beetje in slaap waren gevallen wat betreft het opmerken van de problemen rond de asielinstroom.

"De domste opmerking, misschien wel van het jaar, waar ik heel erg van geschrokken ben, kwam van onze minister president", zo begint Derksen. "Hij zei over de asielinstroom dat ze in beetje in slaap waren gevallen en dat ze er niet goed op hadden gelet. Ik dacht: Wilders heeft het iedere dag heel hard naar jou geroepen in de kamer. En hij was in slaap gevallen. Wat heb ik aan een president die bij belangrijke portefeuilles in slaap valt of het zich niet kan herinneren."

“Hij moet straks met hangende pootjes naar Brussel en uitleggen dat Nederland het niet meer aankan", gaat Derksen verder. "De laatste keer heeft hij er een paar rookies naartoe gestuurd. Die werden daar gewoon weggestuurd. Rutte moet zijn eigen rotzooi opruimen. Hij moet in Brussel gaan vertellen dat Nederland het niet meer aankan. Hij moet daar ook maar eens gaan uitleggen dat die 2000 natura gebieden die we hebben, niet bestaan."

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties