Derksen: "Ik heb gekke dingen gedaan in die 24 jaar, maar dit..."

Eva Jinek is de laatste weken in opspraak geraakt. Bij haar live-talkshow waren de laatste tijd meerdere incidenten, maar volgens de presentatrice zelf is er geen in scène gezet.

"Voor alle duidelijkheid: we wisten niets van deze acties af. Wij, ikzelf, zouden nooit meewerken aan een vooropgezet plan", liet Jinek weten in haar talkshow. "Dat hebben wij nog nooit gedaan en nu ook niet. Los daarvan: dit mag niet gebeuren. Wij zijn natuurlijk verantwoordelijk voor alles wat hier in de studio gebeurt. Deze incidenten zijn voor ons dus ook een les."

Bij Vandaag Inside geloven ze Jinek niet. "Ik kan me niet voorstellen dat het geen afgesproken werk is", reageert Johan Derksen. Volgens Van der Gijp ging het bij de 'Qatar-roepers' om twee jongens van een castingbureau. "Dit was opgezet, ja. Deze jongens denken dat Qatar achter Bunnik ligt. Die hebben echt geen idee. Zo stonden ze er ook bij. Nee, dit waren geen activisten", aldus Van der Gijp.

"Dan zit je wel héél erg te wachten op kijkcijfers, hè, als je dit soort dingen doet", zegt Derksen. "En ze had haar drogisterijshirtje niet eens aan. Ik heb gekke dingen gedaan in die 24 jaar, maar nog nooit met een Kruidvat-shirtje aan gezeten."

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties