Derksen: "Ik vind het een verschrikking en Talpa geeft het aandacht"

Rachel Hazes komt mogelijk met haar eigen reality-serie. De mannen aan tafel van Vandaag Inside zijn echter niet laaiend enthousiast.

"Het is de smaak van de wansmaak", stelt Derksen. "Je hebt bijvoorbeeld Peter Gillis, die trekt gewoon kijkers. Er zijn een hele hoop mensen die die ordinaire man gewoon even willen zien. En mevrouw Hazes, ja, ik vind het een verschrikking. Die heeft met iedereen ruzie, die heeft de erfenis in haar zak gestoken, die heeft de ergste dingen gedaan, smeekt om aandacht en Talpa geeft haar aandacht."

"En toch ben je als kijker geneigd om even die snack eruit te halen", haakt Helene Hendriks in. "We kijken graag naar een ongeluk met z'n allen, dat vinden we leuk." Derksen: "Het is geen ongeluk, het is gewoon heel ordinair. Talpa is een commercieel bedrijf, die moeten programma's maken waar mensen naar kijken en die moeten zich niets aantrekken van de linkse-elite die ons hier wegzet als de campingzender. Het gaat hier gewoon om ordinair geld verdienen, wij worden niet met belastinggeld betaalt. Misschien zijn er wel gewoon heel veel mensen wel geïnteresseerd in Rachel Hazes."

"Het is altijd wel een soort leuk, mensen volgen", begint Rene van der Gijp. "Vooral mensen die heel erg in zichzelf geloven zoals die Roelvinkjes, terwijl het eigenlijk nergens over gaat. En je had natuurlijk ook nog die zanger, Rene Le Blanc. Wat was dat goed zeg", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties