Derksen kijkt niet uit naar nieuw seizoen VI: "Ik doe het gewoon"

Volgende week begint Vandaag Inside weer. Na een, voor zijn doen, lange tijd niet op de televisie, mag Johan Derksen weer vijf dagen per week aan de VI-tafel.

Op de vraag of Derksen weer zin had om te beginnen was hij duidelijk. "Nee, nee. Zo sta ik er ook helemaal niet in. Ik vind het prima als we weer beginnen, maar ik kijk er niet naar uit en ik ben ook niet blij als het afgelopen is", vertelt de 73-jarige Derksen. "Ik doe het gewoon. Ik heb een contract en ik doe mijn ding."

Het contract van Derksen loopt over een jaar af. Hij weet nog niet of dit zijn laatste jaar VI wordt. "Daar wil ik niet op vooruit lopen, je weet niet wat er gebeurt. Komt er een fusie tussen Talpa en RTL en hoe gaat het verder. Als je goede kijkcijfers hebt zijn ze in principe geneigd verder te gaan. Dat is niet onlogisch, zo zit de TV-wereld in elkaar. Ik ben op een leeftijd dat ik moeilijk kan zeggen hoe ik er fysiek over een jaar uit zal zien. Ik laat dat gewoon gebeuren."

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties