Derksen klaar met vrouw Egbers: "Moet even haar mond houden"

Tom Egbers is de afgelopen periode een veelbesproken persoon in de Nederlandse media. De presentator kwam in het nieuws toen bekend werd dat hij in een ver verleden een affaire heeft gehad met een jonge stagiaire op de afdeling.

Johan Derksen dook in de zaak en hoorde ook dat de vrouw van Tom Egbers, Janke Dekker, de media opzocht om haar kant van het verhaal te doen. Derksen zei in Vandaag Inside: "Er wordt helemaal de rol van het zogenaamde slachtoffer voorbij gegaan. Een 22-jarig meisje met haar verstandelijke vermogens, gaat in zee met een getrouwde man. En ik vind dat die vrouw van Tom even haar mond moet houden. Met ieder bericht dat er verschijnt wordt ze minder serieus genomen, die leeft nu op de emoties."

Derksen gaf ook aan wat er dan precies gebeurde vanuit de kant van het slachtoffer: "Die zei tussen neus en lippen door nog wel dat ze zo'n stalker was met honderden berichten naar Tom. Toen de relatie verbroken was hebben ze daar heel veel problemen van gehad, en zelfs bescherming gehad. Dus die rol van het zogenaamde slachtoffer, dat moet de Volkskrant ook uit gaan zoeken", besluit de analist.

Lees meer:
0 reacties