Derksen komt met excuses: "Zal ongetwijfeld dickpic genoemd worden"

Johan Derksen heeft in de uitzending van Vandaag Inside zijn excuses gemaakt richting Tanja Dik, de directeur van de Johan Cruijff ArenA. Dat deed hij uiteraard op volledig eigen wijze.

"Ik moet nog mijn excuses aanbieden...", begint De Snor zijn verhaal. "We hebben wel eens iemand aan de bar zitten, die doorgaans goed ingevoerd is. Die zegt tegen mij: 'Eén van die dickpics van Overmars die is bij ook mevrouw Dik belandt, ik kan er ook niks aan doen dat ze zo heet, dat schijnt de directeur van de ArenA te zijn. Dat is een dochter van Dik, de PTT-baas van vroeger."

"Dat heb ik gezegd, want dat vond ik een leuk nieuwtje. Maar die mevrouw heeft dat ontkend. Ze heeft huilend aan de bel gehangen bij de directie van Talpa", onthult Derksen. "Die zeggen: 'corrigeer dat even'." Dat doet hij natuurlijk op compleet eigen wijze: "Nu weet ik niet of mevrouw Dik het nou jammer vindt dat ze 'm (een dickpic, red.) niet gehad heeft of dat ze er graag één heeft..."

"Dan wil ik voor mevrouw Dik wel een beroep op jullie doen, of één van jullie een appje kan sturen", richt hij zich tot zijn tafelgenoten. "Tot op heden heeft ze 'm niet gehad, als dat duidelijk is. Ze heeft er geen gehad. Ze wordt ermee geplaagd, ze zal ongetwijfeld 'dickpic' genoemd worden", verwijst Derksen naar de achternaam van de ArenA-directeur, waarmee hij de lachers op zijn hand krijgt.

Lees meer:
0 reacties