Derksen krabbelt niet terug: "Zij is zo in zichzelf gaan geloven"

Johan Derksen heeft andermaal gereageerd op zijn hevige discussie met Angela de Jong. Derksen vindt de TV-analist van het Algemeen Dagblad ‘een typische vrouw’.

“Ja, kijk, ik wil er niet op terugkomen, maar even dan. Kijk, ik heb niets tegen Angela, maar Angela is zó in zichzelf gaan geloven”, zegt Derksen bij Veronica Offside. “Die is zo in zichzelf gaan geloven dat ze denkt dat alles wat ze opschrijft klopt, maar ze heeft hele vileine dingen geschreven die feitelijk onjuist waren. Dat is de zwakte van een columnist.”

Derksen ziet de vergelijking met zichzelf niet. “René zei het gisteren nog: ik heb waanzinnig harde columns geschreven, maar ik zorgde altijd dat de feiten klopten. Ik ben in veertig jaar nog nooit bij een rechtszaak betrokken geweest.”

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties