Derksen niet te spreken over Jinek: "Ze wil een juicekanaal worden"

Waylon en zijn management zijn niet blij met de redactie van Jinek. De reden dat de zanger zijn uitnodiging voor de talkshow heeft afgewezen, is omdat de redactie te veel druk op hem gelegd heeft. Johan Derksen geeft aan dat het niet waar is dat het een wederzijds besluit was om Waylon niet bij Jinek aan tafel te laten aanschuiven.

"Ik ben door de manager benaderd en het blijkt dus eigenlijk dat Jinek zó in paniek is door de tegenvallende kijkcijfers dat ze een soort juice-kanaal wil worden om daar de kijkers mee te trekken", zegt Derksen bij Vandaag Inside. "Er was afgesproken dat Waylon daar zou komen om over zijn nieuwe Nederlandstalige album en theatershow te praten en er zou één vraag over zijn privéleven gesteld worden."

"Namelijk: ‘Hoe is het thuis?' Toen werd hij lastiggevallen door de redactie van Jinek, van: ‘Ja, wij willen eigenlijk wel veel meer over je privéleven vragen", gaat Derksen verder. "Die juice-kanalen zijn gewetenloos, Boulevard en Shownieuws zijn niet veel beter, maar nu ook al Jinek?"

Dat Waylon een 'sorry-interview' zou houden is dus helemaal niet waar, volgens Derksen. "Alle kranten hebben het opgepakt van: ‘Oh, Waylon komt z’n hele hebben en houden uit z’n privéleven vertellen’, maar dat was helemaal niet de bedoeling", zo besluit Derksen.

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties