Derksen: "NOS heeft saaiste analisten van Nederland geselecteerd"

De NOS heeft dit WK de uitzendrechten en zendt alle wedstrijden op het eindtoernooi in Qatar live uit. Angela de Jong en Johan Derksen zijn niet te spreken over de kwaliteit van de analisten bij de publieke omroep.

"Ik vind het allemaal zo'n diep voetbalcollege wat daar gegeven wordt", zegt De Jong bij De Oranjewinter. Volgens de tv-recensent is het bijna 'wetenschappelijk' bij de NOS. "Ja, echt serieus. Maar ik mag daar niets over zeggen, want ik heb geen verstand van voetbal. Ik weet daar helemaal niets van. Maar bij dit soort toernooien vind ik de randverschijnselen leuk. Dat is daar niet zo heel erg."

Ook Johan Derksen is niet te spreken over de analisten bij de NOS. "Ze hebben daar geselecteerd op de saaiste mensen van Nederland", aldus Derksen, die Rafael van der Vaart een uitzondering vindt. "Die steekt er dan ook meteen met kop en schouders bovenuit."

René van der Gijp is nog iets opgevallen. "Zo'n Marco van Basten zit daar met drie keer zo'n grote stapel papieren als waar Wilfred Genee nu mee zit. Dan denk ik: Je bent drie keer de beste speler van Europa geweest. Lul nou gewoon leuk over voetbal, man. Maak je niet zo druk! Het zit maar te schrijven, te doen en het bij te houden. Kom op, man", aldus Van der Gijp.

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties