Derksen opent de aanval op Gordon: "Hij is volledig de weg kwijt"

Johan Derksen
Johan Derksen Foto: © YouTube Vandaag Inside

Het ging onlangs bij Vandaag Inside weer over Gordon. En je weet als de heren over hem beginnen dat het meestal niet heel lang positief blijft.

Gordon had recentelijk aangegeven dat hij waarschijnlijk niet meer op het podium zal verschijnen. "Volgens Johan Derksen kan ik niks. Kan ik niet zingen. Dat is iemand die elke avond een miljoen mensen aan de buis gekluisterd krijgt en een platform heeft. Daar kun je bijna niet tegenop, joh.”

Derksen vond dit een vreemde opmerking. "Ik heb nooit gezegd dat hij niet kan zingen, want hij heeft best aardige plaatjes gemaakt, maar hij is volledig de weg kwijt. Het is een ongeleid projectiel die gewoon veel te veel aandacht krijgt voor zijn waanzinnige gedrag."

Studiogast Ben van der Burg heeft desondanks toch wel medelijden met Gordon. "Ik zie die koppen dan voorbijkomen en ik vind het voornamelijk zielig. Het lijkt allemaal wat instabiel en labiel. Dat instabiele is natuurlijk zielig voor hem. Ja, rot." Presentator Wilfred Genee reageert: "Maar hij kiest wel duidelijk de publiciteit voor zichzelf, hè? Je kunt ook denken: ik laat het aan me voorbijgaan." Van der Burg: “Dat zit waarschijnlijk niet in zijn hoofd, dat hij dat kan. Verstandige mensen denken: terugtrekken in Dubai, blijf daar lekker in de rust. Dat zou je denken. Maar dat kan hij niet." Volgens Derksen mag hij daar voorlopig ook even blijven: "Hij is totaal onbelangrijk voor de hele samenleving.”

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties