Hélène Hendriks afgekraakt: "Ik vind jouw programma schandalig"

Johan Derksen heeft stevig uitgehaald naar HLF8 en presentatrice Hélène Hendriks. De voormalig profvoetballer stoorde zich vorige week aan uitzendingen waarbij personen als Ferry Doedens en Maxim Hartman te gast waren.

"Ik vind jouw hele programma schandalig! Even buiten jou om: jij (Hélène Hendriks, red.) hebt de gunfactor", sprak hij bij Vandaag Inside. "Als één iemand het van de grond zou kunnen krijgen ben jij het. Maar die hele redactie van jou, die snapt er niets van. Jij moet je niet behelpen met B-gasten maar met C-gasten."

“Het is echt hopeloos dat programma en dat ligt aan de redactie en de eindredactie", vervolgt Derksen kritisch. "Die falen hopeloos en het is het kijken ook niet waard. Jeroen Pauw is de producent en je moet tot de conclusie komen dat dat programma van de buis moet. Als Talpa moet je ook in kunnen zien dat er geen toekomst in dat programma zit. Er zit een soort smet op", constateert hij.

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties