Derksen over oud-Feyenoorder: "Hij kan zelfs stront verkopen"

Johan Derksen heeft gereageerd op het nieuws dat oud-medewerker van Feyenoord Chris Woerts is uitgeroepen tot beste marketeer van het jaar. Derksen ziet dat Woerts commercieel erg goed is, maar weet ook wel waarom de goedlachse man zo rijk is geworden. Dat laat Derksen merken bij Vandaag Inside.

Derksen: "Chris is commercieel een fantastische man. Hij kan zelfs een hoop stront verkopen. Hij heeft bij Feyenoord uitstekende dingen gedaan. Hij heeft bij Sunderland uitstekende dingen gedaan. Maar Chris die hopt van de ene baas naar de andere. Hij kwam bij VI ook wel eens langs om wat adviezen te geven en een dag later had je een rekening op de stoep. Want hij laat overal een rekening achter. En daarom rijdt hij nu in een Porsche. Maar commercieel echt een topman. John de Mol schakelt hem niet in om de Voice te verkopen als hij niks kan."

Wilfred Genee reageert op het nieuws over Woerts. "Het schijnt serieus te zijn. 20 jaar geleden heeft hij hem ook gewonnen. Hij heet iedereen een appje gestuurd om dat door te sturen. Ik kreeg er gelijk eentje. Chris Woerts 1e geworden, dat stuurt ie dan gelijk."

Lees meer:
0 reacties