Derksen over Roelvink: "Hij is in staat om te snuiven voor publiciteit"

Dries Roelvink en zijn zoon Dave kwamen deze week veelvuldig in de publiciteit omdat laatstgenoemde is opgenomen in een afkick-kliniek in Zuid-Afrika.

Johan Derksen, niet vies om zijn mening aan de buitenwereld te uiten, is wel aardig klaar met de familie Roelvink. Dat liet hij merken in het programma Vandaag Inside. Derksen zegt: "Zijn we eindelijk zo'n beetje van de familie Hazes af en dan komen die twee zoontjes van Dries weer hè. Maar het is gewoon nieuws. Er worden grote stukken over geschreven dat ie weer snuift en weer in een inrichting zit. Het zou me een worst zijn. Dat is toch geen nieuws. Hij is in staat om te gaan snuiven om weer in de publiciteit te komen", vertelt Derksen.

Derksen heeft zijn conclusie wel klaar. "Ze leven voor publiciteit. Ze hebben criminele dingen gedaan. Hij had zichzelf, terwijl een juffrouw haar best lag te doen, heeft ie gefilmd en verspreid", besluit Derksen die absoluut geen fan is van de familie Roelvink.

Feyenoord wint voor 50 (!) keer je inzet!

Feyenoord speelt donderdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Unibet heeft een mooie boost bij een overwinning van Feyenoord in De Kuip. Als nieuwe speler bij Unibet krijg jij 50 (!) keer je inzet bij een zege van Feyenoord! Schrijf je hier in claim de UniBoost!

Lees meer:
0 reacties