Derksen schaart zich achter collega: "Zoveel onrecht aangedaan"

"Tom Egbers heeft alle steun van Johan Derksen. De analist vertelde donderdagavond bij Vandaag Inside dat hij vindt dat de voormalige NOS-presentator een hoop onrecht is aangedaan.

De televisiepresentator heeft aangegeven een kort geding aan te spannen tegen de NOS. De omroep beschuldigde Egbers van grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer. Echter, hij ontkent dat zelf en heeft alleen een buitenechtelijke relatie gehad. Daarom heeft hij besloten de NOS voor de rechter te slepen.

Johan Derksen is het volledig eens met Tom om een kort geding aan te spannen. “Er is nog nooit iemand in de mediawereld zoveel onrecht aangedaan als Tom Egbers. Het ergste vind ik nog dat de 'mannetjes' die nu bij Studio Sport zitten nooit in solidariteit hebben getracht bij een collega. Er is geen één argument te bedenken waarom Tom op non-actief moest.”

Ook denkt tafelgenoot Job Knoester dat Egbers een goede kans maakt om het kort geding te winnen. “Het zou me eerlijk gezegd verbazen als hij geen gelijk zou krijgen. Ik ben het volledig met Johan eens. Het is schandalig hoe Tom is behandeld.” Daarna doet Johan er nog een schepje bovenop door te stellen dat Tom bij hen wel welkom is. “Hij blijft hier van harte welkom. Een uitstekende collega, die bij de NOS als oud vuil wordt weggezet."

Lees meer:
0 reacties