Derksen slaat van zich af: "Die slaat alleen maar onzin uit!"

Victor Vlam, een nieuwe ster aan de hemel in showbizzland, bakt er helemaal niks van volgens Johan Derksen. Dat heeft hij laten weten in Vandaag Inside.

Jhan Derksen ergert zich aan Victor, die nu vooral het nieuws haalt als tv-kenner. “Ik erger me ook zo… Als je even op internet kijkt en wat dingen leest enzo, het nieuws, dan lees ik altijd over Victor Vlam. Victor Vlam, of niet? Dat is een zelfbenoemde mediakenner, maar die slaat alleen maar onzin uit!", aldus Derksen.

Derksen haalt ook John de Mol erbij: "Hij blijft dag in dag uit melden dat John de Mol zich bemoeit met de gasten aan tafel, dat hij linkse gasten zou willen en daarom zat mevrouw Marijnissen bij De Oranjewinter en Pechtold ook. Dat is klinkklare onzin. Die De Mol mag van mij overal de schuld van krijgen hoor, daar hoeven we geen medelijden mee te hebben, maar het is gewoon onjuist. Die man heeft zich nog nooit met één gast aan tafel…"

Albert Verlinde doet er nog een schepje bovenop. "Die roept van alles!” Ja, daar heeft Albert geen last van… “Hij is ook heel klein. Heb je hem wel eens gezien, Victor Vlam? Het is eerder een vlammetje! Hij is heel klein! Een waakvlammetje! Het is echt vreselijk."

Lees meer:
0 reacties