Derksen sneert: "Eigenlijk beschuldigt hij Matthijs van Nieuwkerk nu"

Johan Derksen bij Vandaag Inside
Johan Derksen bij Vandaag Inside Foto: © Pro Shots

Deze week werd bekend dat Herman van der Zandt de nieuwe presentator is van Top 2000 à Go-Go. Hij vervangt Matthijs van Nieuwkerk, die zijn rol als presentator van de muziekquiz stopte na beschuldigingen van een schrikbewind bij De Wereld Draait Door. Muziekspecialist Leo Blokhuis is er dit jaar wel gewoon weer bij.

Johan Derksen vindt dat Blokhuis eigenlijk niet mee zou moeten doen aan het programma. "Dat deed Matthijs ook heel goed, en er zijn ook geen klachten gekomen, dus hij heeft waarschijnlijk ook niemand uitgescholden", zegt Derksen bij De Oranjewinter.

"Maar dan heeft hij die sidekick erbij, en Blokhuis heeft nationale bekendheid gekregen dankzij Matthijs", vervolgt Derksen. "Nu wordt Matthijs ‘kaltgestellt’, en gaat die Blokhuis het met een ander doen. Dat had hij niet moeten doen."

"Voor hem is dat natuurlijk het hoogtepunt van het jaar, en hij doet dat ook wel leuk. Eigenlijk beschuldigt hij Matthijs nu een beetje, zo van: dat heeft hij eigenlijk aan zichzelf te wijten. Dat zegt hij niet, maar hij gaat er gewoon staan. Als collega’s ben je op een gegeven moment solidair als er wat gebeurt", aldus Derksen.

Montpellier - Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain wint voor 50 (!) keer je inzet!

Wat doen de sterren van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Montpellier? Na een moeizaam gelijkspel afgelopen weekend zijn drie punten hard nodig. Als nieuwe speler bij BetCity krijg jij nu 50 keer je inzet voor een overwinning van PSG! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties