Derksen springt in de bres: "Hij moet professionele hulp hebben"

Johan Derksen heeft het dinsdagavond bij Vandaag Inside opgenomen voor Gordon. Hij maakt zich zorgen om zijn Talpa-collega, die volgens Derksen van het padje is.

"Die Gordon was een paar keer bij ons in Den Haag en ik vond dat geen onaardige jongen", zegt Derksen bij Vandaag Inside. "Die jongen kon aardig zingen, had een leuke vocal-groep, alles een succes, maar daar is niets van over. Hij had een waanzinnig leuke show met Gerard Joling, weet je wel, een beetje nichtenhumor."

Daarna ging het bergafwaarts met Gordon. "Toen begon hij aan koffiezaken en dat zou een hele keten worden…", vervolgt Derksen. "Naar de klote. Alle relaties, kun je in de krant lezen, die mislukken. En nu is hij zo gefrustreerd dat hij ook ruzie heeft met de media en dat hij uit nijd en frustratie naar Dubai gaat, totdat zijn geld op is en dan is dat het einde van Gordon."

Derksen vindt Gordon 'een zorgwekkend geval'. "Ik vind het zó sneu voor die jongen. Ik weet wel dat er een draadje los is bij hem, maar díe moet nou professionele hulp hebben. Er zit geen kwade inborst in bij die jongen", aldus Derksen, die denkt dat Gordon aan de cocaïne zit. "Ik denk dat het komt omdat hij altijd zijn neus vol heeft zitten, want dan wil je wel eens anders reageren op iets."

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties