Derksen uit kritiek: "Hij heeft nooit wat leuks te vertellen"

Johan Derksen bij Vandaag Inside
Johan Derksen bij Vandaag Inside Foto: © Vandaag Inside

Qua kijkcijfers is het praatprogramma "De Oranjezondag" van Hélène Hendriks goed van start gegaan, maar het ontvangt niet alleen maar lovende kritieken. Haar collega's van "Vandaag Inside" hebben bijvoorbeeld bedenkingen geuit over het decor.

Vrijdagavond was Rutger Castricum, vaste sidekick bij De Oranjezondag, te gast bij Vandaag Inside. René van der Gijp en Johan Derksen spraken hem aan op het decor van het zondagavondprogramma. "Ze zijn al drie dagen bezig om al die bloemen water te geven, in het tuincentrum bij jullie!", merkte Van der Gijp op.

Derksen voegde toe: "In al onze kleedkamers zijn de meubels weggehaald. Ik moet zitten op de wastafel. We vragen waar de meubels zijn en krijgen te horen: ‘Ja, die zitten in het decor van Hélène.’” Eerder uitte tv-expert Tina Nijkamp al kritiek op het decor, waarbij ze opmerkte: "Het decor leek meer op een zomers terras met een compleet tuincentrum aan planten dan op een rustige, smaakvolle en niet-afleidende tv-studio-setting."

Ook is Derksen niet te spreken over een van de gasten die zondagavond bij Hendriks zal aanschuiven. In de uitzending maakte Castricum bekend dat voetbalpresentator Jan Joost van Gangelen zal aanschuiven.

"Jan Joost heeft eigenlijk nooit wat leuks te vertellen. Hij is een hele vriendelijke collega, maar niet interessant," aldus Derksen. René van der Gijp schiet in de lach door de opmerkingen van Derksen. "Dus eigenlijk hoeft niemand te kijken?" vraagt Castricum zich af. "Nee, eigenlijk niet!" grapt de televisiepersoonlijkheid.

Lees meer:
0 reacties