Derksen uit kritiek op EK-nummer: "Die jongen is gefrustreerd"

Wesley Sneijder bracht onlangs samen met Wesley Bronkhorst een nummer uit, speciaal voor het EK. Johan Derksen keurt die actie van de oud-voetballer af. Hij zou namelijk graag zien dat Sneijder een serieuzer imago kweekt. 

"Die jongen is nu een beetje gefrustreerd", merkt Derksen op bij Vandaag Inside. "Hij moet één ding niet doen: met een bevriende volkszanger een plaatje maken", doelt hij op de samenwerking tussen Sneijder en Bronkhorst, die samen 'Ik ben net als jij' opnamen. "Hij heeft het toen met jou (Wilfred Genee, red.) gedaan en met Andy van der Meijde, dat kun je nog als grap beschouwen."

"Dat hebben wij ook een keer gedaan. Maar nu wordt hij een soort cult-artiest van de koude grond. Dan gaat hij weer op televisie van die vreselijke liedjes zingen", is De Snor hard. "Dit is niet de man die het beursgenoteerde Ajax zoekt", oordeelt Derksen. Hij gaat verder: "Dit werkt tegen hem. Barry Hughes had een gouden trainerscarrière gehad als hij niet die rare liedjes was gaan zingen."

"Dan was hij bijvoorbeeld bij PSV terechtgekomen. Maar op een gegeven moment word je in de voetballerij niet meer helemaal serieus genomen. Het is een hartstikke goed ventje, maar hij moet een beetje uit zijn wereldje komen", vindt Derksen.

Lees meer:
0 reacties