Derksen verklaart afwezigheid: "Heb iets heel naars meegemaakt"

Johan Derksen was donderdagavond niet te zien in Vandaag Inside. Een dag later gaf Derksen tekst en uitleg in het programma.

Derksen vertelt al jaren met een liesbreuk te kampen. "Met verhuizen en tillen, kun je wel eens een liesbreuk krijgen. Elke verhuizing is bij mij een liesbreuk en ik ben heel vaak verhuisd. In elk geval: ik kwam met die coronatijd in het ziekenhuis voor een operatie. Toen zeiden ze: ‘Ja, daar hebben we nu geen ruimte voor.’"

Hij besloot het uit te stellen. "Ik ben later nog eens gegaan en toen zei die chirurg: ‘Heb je er last van?’ ‘Nee.’ Hij zegt: ‘Kom maar terug wanneer je er last van hebt. En wanneer er nou een darm klem schiet, dat kan, dan ga je op tafel of op bed liggen en dan doe je zo je benen wijd en weer bij elkaar en dan weer wijd en dan schiet het wel weer goed.’"

Maar deze week ging het dus mis voor Derksen. "Ik zit gisteren in de auto en er zit een darm klem. Nou, dan wil je niet weten hoe pijn dat doet. Je kunt niet meer zitten en daar kun je ook niks met je benen doen."

Lees meer:
0 reacties