Derksen voelt zich net André Hazes in Ziggo Dome: "Hypocriet van ons"

Johan Derksen
Johan Derksen Foto: © Pro Shots

Komende zondag staat de liveshow van Vandaag Inside in de Ziggo Dome op het programma. Ondanks dat er dagelijks een miljoen kijkers naar het programma kijken, loopt de kaartverkoop een stuk minder hard.

'Ik heb me wel kapot geschaamd toen ik hoorde dat sommige kaartjes zeventig euro kostten en dat ze ook te koop stonden op Vakantieveilingen.nl", begint Johan Derksen tegen De Telegraaf. "Ik voel me net André Hazes. Het is dan ineens heel hypocriet van ons dat wij hem hebben beledigd om het feit dat hij Ahoy niet in een keer uitverkocht kreeg, en nu overkomt ons hetzelfde."

"Ik zou eigenlijk tegen al die mensen die komen, willen zeggen: je had beter gewoon een keer bij ons in de studio kunnen zitten, dat is gratis en dan krijg je er nog een kopje koffie bij ook", vervolgt Derksen, die verwacht dat het de laatste liveshow van het programma wordt. "Ik denk niet dat ik dit nog een derde keer ga doen."

Lees meer:
0 reacties