Derksen: "Wat Wilfred doet, kán helemaal niet in televisieland"

René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen
René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen Foto: © Pro Shots

Wilfred Genee leeft inmiddels een druk bestaan. De presentator doet op één dag maar liefst drie programma's.

Op vrijdag presenteert hij achtereen The Friday Move op BNR, Veronica Offside en Vandaag Inside. Toch ziet Genee het niet als topsport. "Ik ga het niet bagatelliseren, want het is echt een vak", zegt Genee bij het Algemeen Dagblad. "Maar er zijn mensen die werken acht, negen uur in een fabriek, de bouw of garage. Dat is zwaarder, hoor. Maar als je iets écht leuk vindt, hoeft het niet veel energie te kosten."

Johan Derksen is meer onder de indruk van Genee. "Wat Wilfred doet, kán helemaal niet in televisieland. Normaal gesproken hebben presentatoren aan één programma hun handen al vol. Ik zie hem drie minuten voor de uitzending het draaiboek doornemen en huppakee, daar gaat 'ie", is Derksen vol lof.

Max Verstappen zwaait naar het publiek op Zandvoort

Verstappen wint voor 50 (!) keer je inzet

Max Verstappen draait een fantastisch seizoen. Met nog zes races te gaan, heeft hij drie overwinningen nodig om het wereldrecord van meeste gewonnen races in één seizoen te breken. Kan Max in de GP van Singapore zijn twaalfde overwinning van dit seizoen pakken?

Speciaal voor nieuwe spelers heeft BetCity een lekkere Odds Boost klaarstaan. Bij een overwinning van Max Verstappen krijg je namelijk maar liefst 50 keer je inzet
Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties