Derksen wijst: "Ik vind dit onbeschaafder dan een dickpic sturen"

Johan Derksen
Johan Derksen Foto: © Pro Shots

AS Roma heeft José Mourinho deze week op straat gezet. René van der Gijp heeft wel medelijden met de Portugees, zo gaf hij dinsdagavond aan in Vandaag Inside.

"Het is heel opmerkelijk", zei Van der Gijp, die Mourinho hoog heeft zitten. "Er moet ook gewoon iemand tegen hem zeggen dat hij een geweldige trainer is, die alles heeft gewonnen wat er te winnen valt." Hij wijst vervolgens naar Carlo Ancelotti: "Weet je wie zijn assistent is? Dat is zijn zoon."

"Die zit gewoon met zijn zoon op de bank! Hij heeft zijn hele familie binnengehaald en heeft het prima naar zijn zin", vervolgt de oud-voetballer. "Hij straalt rust uit, met dat kauwgompje in zijn mond. En die Mourinho wil zich maar bewijzen en dan denk ik: je hebt alles al bewezen grote vriend!"

"Of ik nou John Terry hoor of Frank Lampard, iedereen vindt hem een geweldige trainer", zegt Van der Gijp. "Maar er zit nog zoveel onrust in dat mannetje, dat is zonde man. Hij heeft 100 miljoen euro aan afkoopsommen meegekregen. Dan is een beetje rust toch veel beter?"

Johan Derksen heeft genoeg van de acties van Mourinho, zo geeft hij toe. "Ik vind dit niet chic hoor. Dit zou ik als clubleiding niet willen. Ik vind dit eigenlijk onbeschaafder dan een dickpic sturen", zegt De Snor na het zien van een woede-uitbarsting van Mourinho.

Lees meer:
0 reacties